utorok 26. júna 2012

Sonkás spárgás kifli

Hozzávalók:
  • 24 db spárga (kb. 150 g) 
  • 4 nagy szelet sonka,6 kisebb szeletekre vágva 
  • 50 g puha sózott vaj 
  • préselt citromlé  
  • 12 db kifli,kisebb fajta  
  • saláta krém
Elkészítés:
Elkészítési idö:fözés 2 perc,összeálítás 15 perc.
  1. Főzzük 1-2 percig a spárgát forrásban lévő sós vízben.Csepegtessük,szárítsuk jó szárazra papírtörlön. Csoportosítsuk kettesével majd tekerjük fel egy szelet sonkába.  
  2. Keverjük a vajat némi fekete borssal és a citromlével.Vágjuk ketté a kifliket,de ne vágjuk teljesen ketté.Kenjük meg egy kis vajjal, majd adjunk hozzá 1csomag spárgát.  
  3. Tálaljuk mint egy hotdogot.Kínáljunk hozzá saláta krémet.
  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára