pondelok 25. júna 2012

Párolt zöldborsó szalonnával és sajtal

Hozzávalók:
  • 250 g friss zöldborsó (vagy konzerv)
  • 300 ml zöldség leves
  • 1 db új hagyma
  • 30 g vaj
  • 2 ek zsemlemorzsa
  • 150 g füstölt kemény sajt
  • 150 g füstölt szalonna (bacon)
  • só,bors
Elkészítés:
Elkészítési idö:30 perc.
  1. A borsót megfözzük a zöldség levesben.Az új hagymát megfonnyasztjuk a vajon,hozzá adjuk a megföt leszürt borsót.Sózzuk és borsozzuk.Megszórjuk azsemlemorzsával ésenyhén megpirítjuk.
  2. Belekeverjük a megsütött szalonnát (bacont).Sült vagy grilezett sajtal és bagettel tálaljuk.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára