sobota 2. júna 2012

Egészségünkre

A cékla tele van vitaminokkal,és van méregtelenítö és stimuláló hatása.
1. Kaporral
Egy nagyobb tálban keverjünk össze  150 g tejfölt és 250 ml cékla levét.Sózzuk és borsozzuk.A poharakba osztás után kaporral díszítjük.
2. Almás
Elösször meghámozzuk és felszeleteljük az 500 g céklát (3200 ml lé).A 3 db savanykás almát (250 ml lé).Utánna megtisztíttunk 450 g répát (150 ml lé).A zöldségeket és a gyümölcsöt kifacsarjuk gyümölcscentrifugán.A levet 1 ek mézzel és 4 ek citrom lével ízesítjük.És a végén hozzáadunk 500 ml kefírt.
3. Gyömbéres
Fojó csapvíz alatt megmosunk 350 g céklát,500 g répát és 500 g almát.A céklát és az almát negyedekbe vágjuk,utánna megpucolunk 30 g gyömbért.Egy limet héját lereszeljük és kinyomjuk a levét.Gyümölcscentrifugán kinyomjuk a levüket,hozzá kevetrjük a limet levét és héját.Poharakba töltjük és reszelt gyömbérrel megszórjuk a tetejüket.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára