nedeľa 16. novembra 2014

Forró csokoládé kanálon

Hozzávalók:
  • csokoládé (tej,ét vagy keserü 50-70 %-os)
  • mini muffin papír
  • kiskanál (fa,müanyag vagy fém)
Csomagolás:
  • szalag
  • celofán vagy dísz papír
Elkészítés:
Elkészítési idö:10 perc olvasztás-töltés,1/2-1 óra hüttés.
  1. A csokit mikróban olvasszuk fel 20 másodper - keverés,megint olvasztás,megint keverés.Addig csináljuk amíg nem olvad fel teljesen a csoki.
  2. Töltsük meg a papír kosarakat az olvasztott csokival.Hadjuk egykicsit dermedni,csak annyira hogy bele tudjuk szúrni a kanalakat a csokiba.
  3. Tegyük a hüttöbe dermedni.
  4. Amikor megköt csomagoljuk díszes csomagolásba és adhatjuk karácsonyi ajándéknak,szülinapra,névnapra vagy csak úgy szeretetböl.
Tipp:
A csokit még dermedés elött díszíthetjük mályvacukorral,karamellel,apró cukrokkal,stb. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára