nedeľa 7. októbra 2012

Fözésnélküli almás chutney

Hozzávalók:
  • 2 db nagy alma, meghámozva,kimagozva és kockákra vágva 
  • 1 fej vöröshagyma, apróra vágva    
  • 125g mazsola
  • 80ml vörösborecet 
  • 40g sötétbarna cukor
  • 1 tk őrölt gyömbér 
  • 1 tk örölt kömény 
  • csipet cayenne bors
Elkészítés:
Elkészítési idö:15 perc.
  1. Keverjük össze az összes hozzávalókat egy tálban.Sózzuk és borsozzuk. 
  2. Öntsük egy sterilizált üvegbe és hagyjuk állni 2 - 3 napig.
  3. Rázzuk meg egyszer naponta étkezés előtt. 
  4. Hüttöben egy hétig tárolhatjuk.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára