utorok 21. februára 2012

Pestós - olívás kérges hal

Hozzávalók:
  • 2 evőkanál zöld pest
  •  1 db citrom,finomra reszelt héja 
  • 10 db zöld olajbogyó, kimagozva,apróra vágva 
  • 85g friss zsemlemorzsa 
  • 4 szelet fehér húsú halfilé
Elkészítés:
  1. Melegítsük elö a sütőt 180°C-ra.  
  2. Keverjük össze a pestót,reszelt citromhéjat és az olajbogyót majd hozzáadjuk a zsemlemorzsát. 
  3. Fektessük a halfiléket egy tepsibe majd nyomjuk rá a morzsát a felületükre.Süssük a sütőben 10-12 percig amíg a halak megpuhulnak, és a tetejük ropogósak és barnák lesznek.
Készíthetjük így is:
  1. 2 evőkanál piros pestót,3 db napon szárított paradicsomot egy robotgépben mixeljük össze majd adjunk hozzá 1 evőkanál fenyőmagot és 85g zsemlemorzsát. 
  2. Majd kövessük tovább a fent említett recept szerint a második lépéstöl. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára