pondelok 21. novembra 2016

Kétszínü házi csokoládé

Hozzávalók:
  • 250 g sütö margarin
  • 350 g kristály cukor
  • 300 ml víz
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 50 g kakaó
  • 400 g tejpor
Elkészítés:
Elkészítési idö:15-20 perc.
  1. Vizet a cukorral és a van.cukorral feltesszük fözni.4 percig fözzük,levesszük a tüzröl és belekeverjük a margarint és a tejport.
  2. A masszát szétosztjuk egy nagyobb részre amibe belekeverjük a kakaót,és a kisebb részt hadjuk fehéren.
  3. A kakaósnak a felét egy fóliával kibélelt tepsibe ,vagy szilikon formába öntjük,hadjuk egykicsit dermedni,ráöntjük a fehér masszát,azt is hadjuk egykicsit dermedni,és ráöntjük a másik adag kakaóssat.
  4. Hüttöbe tesszük hülni.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára