sobota 15. februára 2014

Spagetti vörösboros raguval

Hozzávalók:
  • 1/2 kg darált hús
  • 1 fej vöröshagyma
  • bazsalikom
  • oregánó
  • olíva olaj
  • 2 dl vörösbor
  • 500 ml sűrített paradicsom
  • bors
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 csomag spagetti tészta
 Elkészítés:
Elkészítési idö:Elökészület 5-10 perc,fözés 20 perc.
  1. Serpenyőbe kevés olajon dinszteljük meg a felaprított hagymát,majd adjuk hozzá a darált húst. Sózzuk,borsozzuk,majd pirítsuk meg.Öntsük hozzá a bort adjuk hozzá a többi fűszert és forraljuk fel.
  2. Nagyjából 10 percig főzzük így együtt.Ezután adjuk hozzá a sűrített paradicsomot.Ha szükséges kevés cukorral édesítjük.
  3. A tésztát kifőzzük és tálalhatjuk is.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára