piatok 17. mája 2013

Sült kolbász paradicsommal és hagymával

Hozzávalók:
  • 4 db grillkolbász,vagy ízlésünk szerinti
  • 2 ek olaj
  • 2 db nagy lila hagyma
  • 1 db (400 g) konzerv hámozott paradicsom
  • só,bors
  • 2 dl húsleves
  • 1 db paprika
  • 2 ek aprított bazsalikom
  • 4 szelet kenyér,barna vagy fehér
  • 1-2 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
Elkészítési idö:elökészület 5 perc,fözés 30 perc.
  1. A kolbászokat süssük körbe az olajon,majd adjuk hozzá a hagymát és a paradicsomot.Sózzuk,borsozzuk majd öntsük fel a húslevessel.
  2. Adjuk hozzá a pakrikát is.Amikor minden megpuhult,szórjuk meg a bazsalikommal.A kenyér szeleteket pirítsuk meg,vajazzuk meg,majd alaposan dörzsöljük be a fokhagymíval.
  3. A sült kölbászokat a fokhagymás kenyerekkel tálaljuk.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára