- 1 nagy csirkemell, megtisztítva és darabokra vágva
- 2 evőkanál pinchito fűszerkeverék
- olaj
Elkészítési idö:10 perc,pácolás 24 óra.
- Keverjük össze a fűszerkeveréket egy kis olajjal hogy paszta állaga legyen.
- Adjuk hozzá a csirke darabokat, jól keverjük össze és tegyük félre,lehetőleg egy éjszakán át.
- A csirkét húzzuk a nyársra és süssük grillen vagy palacsinta sütöben.
Tipp:
Mivel én nemkaptam pincsito füszerkeveréket készítettem sajátot.
Hozzávalók:
Só, kömény, spanyol paprika (füstölt darált füszer paprika), oregano, koriander, fokhagyma, kömény, kurkuma, gyömbér, görögszéna, ánizs, cayenne-i bors, fahéj, fekete bors, babérlevél, mustár por, szerecsendió, kardamom és sáfrány.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára