nedeľa 12. mája 2013

Spanyol csirke kebab

Hozzávalók:
  • 1 nagy csirkemell, megtisztítva és darabokra vágva 
  • 2 evőkanál pinchito fűszerkeverék 
  • olaj
Elkészítés: 
Elkészítési idö:10 perc,pácolás 24 óra.
  1. Keverjük össze a fűszerkeveréket egy kis olajjal hogy paszta állaga legyen.
  2. Adjuk hozzá a csirke darabokat, jól keverjük össze és tegyük félre,lehetőleg egy éjszakán át.
  3. A csirkét húzzuk a nyársra és süssük grillen vagy palacsinta sütöben.

Tipp:
Mivel én nemkaptam pincsito füszerkeveréket készítettem sajátot.
Hozzávalók:
Só, kömény, spanyol paprika (füstölt darált füszer paprika), oregano, koriander, fokhagyma, kömény, kurkuma, gyömbér, görögszéna, ánizs, cayenne-i bors, fahéj, fekete bors, babérlevél, mustár por, szerecsendió, kardamom és sáfrány.  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára