nedeľa 24. marca 2013

Csokoládé kosarak

Hozzávalók:
  • cca 170 g félédes csokoládé, felaprítva
Elkészítés:
Elkészítési idö:mikró 2-3 perc,pihentetés 25 perc.
  1. Tegyük a csokoládét tálban.Mikrohullámú sütőt állítsuk 50%-os teljesítményre 1 percre.Vegyük ki a csokit,keverjük össze.Tegyük vissza a mikrohullámú sütöbe 15 másodperces intervallumokban amíg sima és teljesen elolvad. 
  2. Tegyünk 2 evőkanál csokoládét egy szilikon muffin formába.Lassan forgassuk a formát,így a csokoládé egyenletesen az oldalán elterül(vagy ecsettel rásegíthetünk).Hadjuk pihenni körülbelül 25 percet. 
  3. Óvatosan lazítsuk meg a széleit a formának,majd lassan húzzuk le,távolítsuk el a csokoládé kosarat.

Nem írok pontos mennyiséget,mert a forma nagyságától,alakjától függ hogy menyire lesz szükség. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára