piatok 30. novembra 2012

Mascarponés földimogyorós vaj

Hozzávalók:
  • 90 g porcukor  
  • 1 csésze mogyoróvaj, krémes vagy ropogós 
  • 250 g mascarpone sajt 
  • 250 ml tejszín 
  • 1 teáskanál vanília kivonat
Elkészítés:
Elkészítési idö:15 perc.
  1. Egy kézi mixerrel keverjük fel a mascarpone sajtot,a mogyoróvajat és a porcukrot amíg sima és krémes nem lesz. 
  2. Egy külön tálban verjük fel a tejszínt 2 evőkanál cukorral és a vanília kivonattal. 
  3. Óvatosan keverjük össze 1/3 részét a tejszínböl a mogyoróvajas mascarponéval hogy könnyítse.Keverjük hozzá a többi tejszínt és használhatjuk is.
Tipp:
Tortákra,süteményekre,még fagyasztva is használhatjuk.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára