streda 29. júla 2015

Paradicsom saját levében

Hozzávalók:
  • 1 kg paradicsom
Elkészítés:
Elkészítési idö:5-10 perc elökészület,10 perc dúnsztolás.
                        Ezzel a módszerrel lecsót is elrakhatunk "felkockázzuk a paprikát és a paradicsomot.Rétegezve vagy fele fele arányba üvegbe rétegezzük."
  1. A paradicsomokat megmossuk.Keresztben bevagdossuk a paradicsom héját.
  2. Forrásban lévö vízbe tesszük 1-2 percre,kivesszük és hidegvízbe tesszük,és lehúzzuk a héjat a paradicsomokról.
  3. A paradicsomokat üvegekbe rakjuk,megnyomjuk hogy a levegöt kinyomjuk.
  4. Zárjuk le az üvegeket és 10 percig 80 fokon dunsztoljuk.

Tipp:
A saját levében eltett paradicsom jó pizzákra,gulyásokba,lecsóba vagy bármibe amibe paradicsomot szeretnénk tenni.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára