- 24 db spárga (kb. 150 g)
- 4 nagy szelet sonka,6 kisebb szeletekre vágva
- 50 g puha sózott vaj
- préselt citromlé
- 12 db kifli,kisebb fajta
- saláta krém
Elkészítési idö:fözés 2 perc,összeálítás 15 perc.
- Főzzük 1-2 percig a spárgát forrásban lévő sós vízben.Csepegtessük,szárítsuk jó szárazra papírtörlön. Csoportosítsuk kettesével majd tekerjük fel egy szelet sonkába.
- Keverjük a vajat némi fekete borssal és a citromlével.Vágjuk ketté a kifliket,de ne vágjuk teljesen ketté.Kenjük meg egy kis vajjal, majd adjunk hozzá 1csomag spárgát.
- Tálaljuk mint egy hotdogot.Kínáljunk hozzá saláta krémet.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára