- 1 kg hal (lazac vagy pangaus)
- 4 közepes db cékla (fött,reszelve vagy vékony karikák)
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 ek kapor (ha valaki nemszereti elhagyhatya)
- 2 ek olaj
Elkészítési idö:elökészület 5 perc,sütés 30 perc.
- Melegítsük elö a sütöt 200 C-ra.
- Egy tepsit kenjük ki olajjal.Helyezzük rá a halszeleteket,sózzuk,borsozzuki.
- Rakjuk rá a cékla karikákat vagy a reszelt céklát.Szórjuk meg a kaporral (de ha valaki nemszereti elhagyhatya).Locsoljuk meg olajjal.
- Fedjük le alufóliával,tegyük az elömelegített sütöbe és süssük 20-30 percet.
- Fött krumplival vagy kuszkusszal tálaljuk.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára