Tészta:
- 4 db tojás
- 180 g kristály cukor
- 8 evőkanál liszt
Elkészítés:
Elkészítési idö:elökészület 10 perc,sütési idö 20 perc.
Töltelék:
Elkészítési idö:elökészület 10 perc,sütési idö 20 perc.
Töltelék:
- A reszelt almát a vaníliás cukorral és a fahéjjal összekeverjük.
- Egy sütőpapírral kibélelt tepsiben szétsimítjuk.
- Az egész tojásokat a cukorral habosra keverjük (fehéredésig).
- Óvatosan belekeverjük a lisztet.
- A kiterített alma töltelékre rásimítjuk. 160 C-ra előmelegített sütőbe tesszük sülni 20-25 percre.
- Amikor megsült, nedves konyharuhára kiöntjük a tésztás felével, és feltekerjük. Hagyjuk kihűlni, és porcukorral megszórjuk a tetejét.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára