- 400g füstölt hal
- 2 ek creme fraiche vagy tejföl
- 500g krémsajt,szobahőmérsékletü
- 1 ek friss citromlé
- 1 ek friss reszelt tormát vagy üvegeset
- frissen őrölt fekete bors, ízlés szerint
- só, ízlés szerint
Elkészítési idö:40 perc.
- Távolítsuk el a csontot és a bőrt a halról.Tegyük a halat egy mixerbe és mixeljük amíg nagyon finom nem lesz.
- Közben adjuk hozzá a creme fraiche és tovább mixeljük amíg jó krémes nem lesz.Hozzáadjuk a sót,borsot, citromlevet és a tormát.
- Tegyük a keveréket egy tálba és adjuk hozzá a krémsajtot és keverjük egészen simára.
- Egy gumi spatulával nyomjuk át a keveréket egy finom szitán hogy eltávolítsuk a csomókat.
- Tegyük hűtőszekrénybe használatig.
- A habot (Mousse) lehet használni dippnek vagy szendvicsekre.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára