- 1 kg paradicsom
Elkészítési idö:5-10 perc elökészület,10 perc dúnsztolás.
Ezzel a módszerrel lecsót is elrakhatunk "felkockázzuk a paprikát és a paradicsomot.Rétegezve vagy fele fele arányba üvegbe rétegezzük."
- A paradicsomokat megmossuk.Keresztben bevagdossuk a paradicsom héját.
- Forrásban lévö vízbe tesszük 1-2 percre,kivesszük és hidegvízbe tesszük,és lehúzzuk a héjat a paradicsomokról.
- A paradicsomokat üvegekbe rakjuk,megnyomjuk hogy a levegöt kinyomjuk.
- Zárjuk le az üvegeket és 10 percig 80 fokon dunsztoljuk.
Tipp:
A saját levében eltett paradicsom jó pizzákra,gulyásokba,lecsóba vagy bármibe amibe paradicsomot szeretnénk tenni.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára