- 100 g cukor
- 450 g húsa/bele
- 1 db citrom leve
- 1 tk rózsa víz (elhagyható)
- 100 ml víz
Elokészítés és fozési ido:
15 perc plusz 4 óra fagyasztás.
- Tegyuk a cukrot egy serpenyőbe 100 ml vizzel és forraljuk fel.Vegyük le a tűzről, és hagyjuk kihűlni.
- Vágjuk finomra a gorogdinnye húsát/belét.Tegyuk egy késes mixerbe és purésítsuk.
- Keverjuk ossze a sziruppal a citrom levével és a rózsa vízzel (ez elhagyható).Ontsuk egy muanyag tálba (olyanba ami bírja a fagyasztást),és tegyuk a fagyasztóba 4 órára.
- Minden fél órába villával keverjuk meg.Az utolsó 1 órában már nem kell kvergetni.Töltsuk kis tálkákba és tálaljuk is.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára