- 4 db grillkolbász,vagy ízlésünk szerinti
- 2 ek olaj
- 2 db nagy lila hagyma
- 1 db (400 g) konzerv hámozott paradicsom
- só,bors
- 2 dl húsleves
- 1 db paprika
- 2 ek aprított bazsalikom
- 4 szelet kenyér,barna vagy fehér
- 1-2 gerezd fokhagyma
Elkészítési idö:elökészület 5 perc,fözés 30 perc.
- A kolbászokat süssük körbe az olajon,majd adjuk hozzá a hagymát és a paradicsomot.Sózzuk,borsozzuk majd öntsük fel a húslevessel.
- Adjuk hozzá a pakrikát is.Amikor minden megpuhult,szórjuk meg a bazsalikommal.A kenyér szeleteket pirítsuk meg,vajazzuk meg,majd alaposan dörzsöljük be a fokhagymíval.
- A sült kölbászokat a fokhagymás kenyerekkel tálaljuk.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára